ﺳﻪشنبه 17 فروردین 1400
پیچ خوردگی داخلی مچ پا

پیچ خوردگی داخلی مچ پا
کشیدگی عضلات مچ پا کشیدگی عضله مچ پا هنگامی رخ می دهد که عضلات مچ پا و یا تاندون ها بیش از حد طبیعی کشیده شده و یا به طور کامل پاره می شوند. کشیدگی های عضلانی ممکن است حاد و یا مزمن باشند. آسیب عضلانی اغلب در ناحیه ای رخ می دهد که عضله به تاندون متصل می شود و ممکن است بصورت عارضه جانبی و یا به همراه تاندونیت (التهاب حاد یک یا چند تاندون مچ پا باشد.
بر خلاف پیچ خوردگی های مچ پا، کشیدگی های مچ پا اغلب به دلیل استفاده بیش از حد و طولانی مدت مچ پا اتفاق می افتند. این نوع صدمات می توانند به دلیل فعالیت هایی از قبیل دویدن در مسافت های طولانی، فرودهای سخت مکرر (مانند حرکات مختلف در بسکتبال و والیبال)، یا پیچش های مکرر مچ پا هنگام بالا رفتن از نوارهای باله یا ژیمناستیک رخ دهند.
کشیدگی های مچ پا همچنین ممکن است در اثر آسیب های حاد از جمله ضربه مستقیم به قسمت تحتانی بدن یا پشت پا خوردن و تکل شدن در هنگام ورزش های تماسی ایجاد گردند. علاوه بر این ها، این ضایعات ممکن است در زمان انقباض بیش از حد عضلات هنگام جابجایی وزنه های سنگین توسط پا و یا شوت محکم توپ بوقوع بپیوندند.
کشیدگی عضلات مچ پا نیز مانند پیچ خوردگی های این ناحیه به ۳ قسمت تقسیم می شود:
1-ملایم: کشیدگی عضله به همراه پارگی جزئی.

۲- متوسط: پارگی نسبی تاندون.

3-شديد:پارگی کامل تاندون.

درک تفاوت های این دو آسیب دیدگی می تواند به مصدومین کمک کند تا به درستی معالجه خود را انجام داده و از آسیب های احتمالی مجدد بپرهیزند. علائم و نشانه های پیچ خوردگی و کشیدگی عضلات مچ پا علائم پیچ خوردگی و کشیدگی عضلانی مچ پا تا حدود بسیاری مشابهند، اما تفاوت های مهمی نیز بین علائم این دو عارضه وجود دارد. هر دو شامل درد موضعی، تورم و عدم ثبات مچ پا هستند، اما محل، عوارض، درد و عدم ثبات بسته به این که ماهیچه درگیر شده باشد یا رباط می تواند متفاوت باشد.

 

 

 

 

chat_bubble_outline ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
local_phone