یکشنبه 24 مرداد 1400
تمدید شماره 10 یوونتوس به تعویق افتاد

تمدید شماره 10 یوونتوس به تعویق افتاد
جلسه امروز مدیر برنامه پائولو دیبالا با سران باشگاه یوونتوس برای تمدید قرارداد چند روزی به تعویق افتاده است.

پروسه تمدید قرارداد پائولو دیبالا با باشگاه یوونتوس باز هم عقب خواهد افتاد. اسکای اسپورت ایتالیا مدعی که قرار ملاقات مدیران باشگاه یوونتوس با مدیر برنامه پائولو دیبالا برای تمدید قرارداد تا پایان ماه به تعویق افتاده است. البته به نظر می رسد هم دیبالا و هم یوونتوس هر دو قصد دارند به این همکاری ادامه دهند، اما این بازیکن 27 ساله هنوز قرارداد جدیدی امضا نکرده است. قرارداد دیبالا با یوونتوس در تابستان سال آینده به پایان می رسد و برای جلوگیری از اقدام دیگر تیم های بزرگ، مدیران بیانکونری باید هر چه سریع تر قرارداد این ستاره آرژانتینی را تمدید کنند.

اخبار حاکی از آن بود که مدیر برنامه دیبالا امروز با مدیران یوونتوس ملاقات کند، اما این جلسه تا پایان آگوست به تعویق افتاده است. البته با توجه به بازگشت دوباره مکس آلگری به یوونتوس، تقریبا تردیدی وجود ندارد که دیبالا در تورین ماندنی خواهد شد. او که مدتی به دلیل مصدومیت در تمرینات یوونتوس غایب بود، مشکلی برای حضور در اولین بازی فصل تیمش در تاریخ 22 آگوست برابر اودینزه ندارد.

این در حالیست که دو سال قبل پائولو دیبالا فاصله ای تا ترک یوونتوس و انتقال به لیگ برتر انگلیس نداشت، اما اصرار خودش به ماندن مانع رخ دادن این اتفاق شد و حالا دیبالا که مدت هاست صاحب شماره 10 این باشگاه نیز شده، در آستانه تمدید قرارداد با بیانکونری قرار گرفته است.

 

 

 

 

 

 

دسته بندی : فوتبال

chat_bubble_outline ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
local_phone