تمرینات استقلال از امروزآغاز می شود
مهدی مهدی پور هافبک استقلال پس از خروج از ساختمان باشگاه استقلال، اعلام کرد که تمرینات این تیم از امروز آغاز می شود.
استقلالی ها این روزها درگیر بازار نقل و انتقالات هستند. آبی پوشان تاکنون زبیر نیک نفس و عارف آقاسی از فولاد، امیرحسین حسین زاده از سایپا و علیرضا رضایی از پیکان را به صورت رسمی جذب کرده اند ضمن اینکه محمدرضا آزادی هم به جمع شاگردان مجیدی اضافه شده اما استقلالی ها منتظر رسیدن پاسخ یک سری استعلام هستند تا قرارداد این بازیکن را به صورت رسمی اعلام کنند.
در حالیکه تمرینات این تیم برای حضور در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا آغاز نشده و هواداران نیز نگران این موضوع هستند، هافبک آبی پوشان پس از جلسه ای که روز گذشته در ساختمان باشگاه داشت، تاریخ شروع تمرینات را لو داد.
مهدی مهدی پور روز گذشته برای برگزاری جلسه ای با مدیران، به دفتر ساختمان باشگاه رفته بود که پس از خروج از این جلسه، اعلام کرد که تمرینات استقلال برای آغاز فصل جدید و دیدار با الهلال در جریان مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، از امروز آغاز می شود.
پیش از این فرزاد مجیدی از حل شدن مشکلات زمین تمرین آبی پوشان خبر داده بود و باید دید استقلالی ها تمرینات خود را از کجا استارت می زنند.